31 серпня 2024

Друга хвиля громадських обговорень плану Маріуполь Реборн завершилася в Ужгороді

Другу хвилю обговорень "Я - Маріуполь: маю жити" завершено. Фінальна зустріч пройшла в Ужгороді. У фокусі уваги один з основних етапів Плану відродження Маріуполь Реборн - "Fast recovery plan". 

ЯМаріуполь Ужгород

Маріупольці в Ужгороді обговорили пріоритетні дії відбудови міста після деокупації. На думку учасників, такими є будівництво житла, постачання води та оновлення електричних мереж. 

Вода і світло - це те, що потребує першочергового відновлення. Якщо ми налагодимо ці процеси, люди будуть повертатися. Після цього переходити до відродження будинків, і відновленню транспортних шляхів та туризму

вважає пан Ігор

Рушієм позитивних змін може бути молодь. Вона має брати активну участь у створенні нового майбутнього для Маріуполя

каже пан Артем

Для маріупольців повернення міста під український прапор - це питання часу. Для цього треба бути готовими завчасно, бо потім не буде часу на роздуми та обговорення. Всі хочуть швидкого, якісного та професійного відновлення рідного міста. Усі пропозиції маріупольців під час серії обговорень, які пройшли по всій Україні - будуть розглянуті при реалізації проєктів відновлення. 

ЯМаріуполь Ужгород

Так, зокрема, у другій хвилі діалогових зустрічей взяли участь маріупольці у Києві, Львові, Вінниці, Рівному, Хмельницькому, Одесі, Черкасах, Запоріжжі, Кропивницькому, Чернівцях, Кривому Розі, Дніпрі, Івано-Франківську.

Нагадаємо, проєкт Маріуполь Реборн реалізує Маріупольська міська рада за інвестиційної підтримки SCM Ріната Ахметова.

Новини і події