10 серпня 2024

Маріупольці в Івано-Франківську обговорили майбутнє міста після деокупації

Маріупольці у Івано-Франківську  долучились до нової хвилі діалогових зустрічей  «Я - Маріуполь: маю жити». Команда Маріуполь Реборн разом з експертами розробила План швидких дій – «Fast Recovery Plan», які необхідно вжити одразу після повернення Маріуполя під прапор України. Це один з етапів масштабного проєкту відродження міста після деокупації  Маріуполь Реборн.

З пріоритетами у відновленні та діями маріупольці визначалися під час обговорень. Ними стали гарантії безпеки та швидке відновлення житлового фонду. Це допоможе врахувати у проєктах озвучені пропозиції.

ЯМаріуполь Івано-Франківськ

Пані Наталя теж долучилась до цього заходу та внесла свій вклад у майбутнє Маріуполя:

Одна з найголовніших цілей - це відновлення житлового фонду та гарантування безпеки у місті. Також, дуже важливо продовжити надавати дітям якісну освіту з нашими українськими вчителями. Вірю, що наші роздуми принесуть результати в майбутньому

Такі зустрічі вже пройшли у Києві, Львові, Вінниці, Рівному, Хмельницькому, Одесі, Черкасах, Запоріжжі, Кропивницькому, Чернівцях, Кривому Розі та Дніпрі.

ЯМаріуполь Івано-Франківськ

Це вклад маріупольців у план, який спрямований на здійснення швидких кроків, щоб вирішити питання гуманітарної кризи, стабілізувати ситуацію, відновити критично важливу інфраструктуру та всіх ключових напрямків життєдіяльності міста.

Проєкт Маріуполь Реборн реалізує Маріупольська міськрада за інвестиційної підтримки SCM Ріната Ахметова.

Новини і події