19 грудня 2023

НА ПЛАТФОРМІ МАРІУПОЛЬ РЕБОРН У ЛЬВОВІ ВІДКРИЛАСЯ ВИСТАВКА «Fenix Reborn»

16 грудня, у Львові відбулося відкриття виставки «Fenix Reborn», яка показує трансформаційну силу мистецтва. Експозиція, присвячена темі відродження, створена з ідеї та інспірації художниці Ольги Муравко. Ідея виставки - підтримувати відродження митців і давати натхнення відвідувачам.

У виставці вузяли участь 14 мисткинь з різних міст Україні, які представили 26 авторських робіт. Усі вони використовують різну техніку та матеріали, але об'єднані спільною ідеєю краси, що народжується з боротьби та переродження. 

ФЕНІКС РЕБОРН

Під час кураторської екскурсії гості мали змогу взяти участь в обговоренні важливості мистецтва під час війни. Художні твори розглядалися як інструмент висловлювання почуттів, зміни світогляду та реакції на війну. Почесним гостем події стала перший секретар посольства Франції в Україні, Лое Лагранж.

Окремий аспект виставки — книга відгуків і рефлексій, а також спеціальна місткість, де кожен може залишити анонімну записку «Що заважає тобі відродитися?». Під час фінісажу виставки всі ці записки будуть символічно спалені.

фенікс реборн

Виставка триватиме до 16 січня на платформі стратегічного та архітектурного моделювання Маріуполь Реборн за адресою: м. Львів, вул. Ференца Ліста, 6.

 

Новини і події