12 вересня 2024

Збір заявок на участь у Школі відновлення громад завершено

Прийом заявок від громад, які прагнуть стати слухачами Школи відновлення громад, закрито!

Наразі отримано анкети від більше ніж 90 громад з різних областей України. Зокрема маємо заявки від громад з Донецької, Луганської, Сумської, Чернігівської, Херсонської, Запорізької, Харківської, Київської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Миколаївської, Рівненської, Волинської, Тернопільської, Одеської областей.

Наступний етап – детальне знайомство з командами та визначення тих, хто стане слухачами Школи. Нагадаємо, до першого набору потраплять представники не більше ніж 25 громад.

Зараз чимало громад активно займаються питаннями відновлення, зокрема і через Муніципальний центр відновлення, створений Асоціацією міст України.

Ми, у свою чергу, зазначимо, що Школа підготувала активності і для тих, хто не потрапить до першого набору, але готовий отримувати необхідні знання. Про це розповімо згодом.

Засновники проєкту - Асоціація міст України та ГО «Маріуполь.Реборн». Проєкт фінансується Урядом Великої Британії в рамках програми UK International Development та Міжнародним республіканським інститутом IRI Ukraine у партнерстві з Метінвест та SCM Ріната Ахметова. Освітні партнери - Метінвест Політехніка, Києво-Могилянська Академія.

Новини і події