08 липня 2023

Mariupol Reborn: Вадим Бойченко у Франції презентував План відродження Маріуполя

1

А саме - на самітті Університету міста майбутнього.  Це рух, метою якого є створення безпрецедентного режиму співробітництва між державними, приватними суб'єктами та громадянським суспільством на користь міста. Об’єднання таких зусилль та залучення нових партнерів допоможуть відродити Маріуполь після деокупації та реалізувати інноваційні проєкти майбутнього. В цьому впевнений  міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

Мер презентував масштабний План відродження міста «Mariupol Reborn». Це відновлення та відродження зруйнованого війною міста за принципами сучасних викликів. Можливість побудувати нове місто та впровадити передові практики.  Маріуполь може стати прикладом консолідації міжнародної спільноти на шляху оновлення та розвитку міських інновацій.

Реалізація Плану «Mariupol Reborn» - виклик для всього світу. Це відновлення Маріуполя з руїн, будівництво міста з новим простором, моделлю економічного розвитку та майстер-планом. Він може стати унікальним містом - вітриною інноваціних рішень та найкращих практик. Таку історію відродження Маріуполя та консолідації світу ми можемо написати разом. Дякую тим, хто доєднається до нас на шляху повернення життя українському місту

Вадим Бойченко

Університет міста завтрашнього дня прагне прискорити перетворення територій, що символізують міські проблеми. Його ціль - створення міських інноваційних лабораторій. Серед міст, які вони допомогають відроджувати – французькі Сен-Діз’є та Валь-де-Рей.

2

3

Новини і події