15 серпня 2024

Перший захід зі створення плакатів для акцій на підтримку військовополонених Маріупольського гарнізону відбувся на платформі Маріуполь Реборн

Акції-нагадування на підтримку військовополонених і їхніх родин об'єднують все більше людей в Україні. Але не завжди є час і можливість підготувати табличку-маніфест. Тому спільнота львівських родин гарнізону «Маріуполь» і маріупольська громада у Львові вирішили підготувати плакати до акції, щоб кожен охочий міг взяти маніфест-заклик прямо на місці.

Виготовлення плакатів тривало протягом двох днів на платформі Маріуполь Реборн у Львові. Середня продуктивність склала 14 плакатів на одного учасника. Ці маніфести надзвичайно важливі для проведення дієвих акцій підтримки.

Олександр Іщенко

До малювання плакатів долучилися гості міста Львів з Кривого Рогу, серед яких була і Наталія Яцишина, мама загиблого оборонця Маріуполя. Олег Яцишин, старший солдат Національної гвардії України, отримав поранення і перебував у військовому госпіталі «Азовсталі», де мужньо чекав на порятунок. На жаль, під час останньої рятувальної місії 5 квітня його життя обірвалось через ворожу атаку на евакуаційний вертоліт.

Наталя Яцишина

Ми щиро вдячні всім, хто зміг долучитися до нашого заходу з малювання плакатів. Тепер колекція табличок-маніфестів поповнилася, і кожен охочий може нею скористатися під час наступної акції.

Watch #FreeMariupolDefenders on YouTube.

Новини і події