08 червня 2023

Mariupol Reborn: Всесвітньо відоме архітектурне бюро Gensler допоможе у відродженні Маріуполя

Співпраця з архітектурним бюро

Мер Маріуполя Вадим Бойченко підписав Меморандум про партнерство з американською архітектурною компанією Gensler. Вона є одним із провідних дизайнерських і архітектурних бюро у світі та допоможе створити візію сучасного українського Маріуполя.

У відбудову Маріуполя та України ми залучаємо експертів світового рівня. Мета – дати нове та сучасне життя українському Маріуполю. Для цього ми вже зараз єднаємо зусилля всього світу, великого бізнесу, найкращих урбаністів та провідних фахівців заради майбутнього. Спільними зусиллями ми перетворимо Маріуполь з символу руйнівної війни на місто миру, перемоги, єдності у боротьбі за свободу. Маріуполь має намір відродитися!

Вадим Бойченко

Фахівці Gensler проєктували другу за висотою будівлю у світі – 632-метрову Шанхайську вежу, а також офіси для Adobe, NVIDIA, New York Times, The Washington Post, Wallmart та десятки великих інфраструктурних проєктів.

Ми вдячні за можливість приєднатися до команди мера та цієї надихаючої місії. Ми раді використати наше покриття та масштаби досвіду у Стратегії відновлення міцнішого та стійкішого Маріуполя. Сьогоднішній день знаменує новий початок, коли ми починаємо розробляти Стратегію з відновлення Маріуполя. Наша спільна мета – створити  архітектуру оптимізму та бачення майбутнього, яке дасть надію громадянам міста. Працюючи разом, ми можемо відновити краще та світліше майбутнє для Маріуполя

Джулія Сімет, керуюча директорка Gensler Europe.

 

Новини і події