08 червня 2024

Нова хвиля діалогових зустрічей "Я - Маріуполь: маю жити": тепер в Одесі

Маріупольці в Одесі взяли участь в обговоренні того, на що треба звернути увагу для відновлення життя у місті одразу після деокупації. Говорили про План швидких дій після деокупації - "Fast Recovery Plan".

Учасники обговорення працювали в групах та визначали пріоритетні напрямки. Кожен доєднався до розробки стратегії відродження та вніс свої пропозиції під час воркшопу.

Захаров

Маріупольська громада єдина в країні, яка зберегла свою єдність за допомогою мережі центрів "ЯМаріуполь". На сьогодні ми вже розробили покроковий план відродження міста, аби не втрачати час після його деокупації. Наша задача - створити умови заради повернення маріупольців додому

заступник міського голови Маріуполя Сергій Захаров

Для маріупольчанки Поліни однією із головних умов повернення є безпека. Тому вона вважає важливим питання розмінування територій та посилення роботи силового блоку.

Одеса

Мене, як рідну мешканку Маріуполя, зацікавили всі напрямки з плану першочергових дій по відновленню. Також важливо, як буде розвиватись туристичне та промислове місто далі

додає пані Олена

Перші обговорення з цієї серії вже пройшли у Києві, Львові, Вінниці, Рівному, Хмельницькому. Такі зустрічі пройдуть в усіх містах, де є центри "ЯМаріуполь". Долучайтеся заради майбутнього українського Маріуполя!

Одеса

Проєкт Маріуполь Реборн реалізує Маріупольська міськрада за інвестиційної підтримки SCM Ріната Ахметова.

 

Новини і події